TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esquí de muntanya

Dusautoir signa un gran setè lloc a la vertical

Els sèniors masculins queden fora del Top-30, mentre que Casabella torna a ser el millor júnior amb la 18a plaça

Dusautoir signa un gran setè lloc a la verticalXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sophie Dusautoir va brillar només arribar a Piancavallo per al Campionat del Món. La corredora veterana, que disputava ahir la seva primera cursa de la cita, es va estrenar amb una excel·lent setena posició a la vertical. Les condicions de neu humida que alentien tots els competidors no van afectar negativament Dusautoir, que va destacar en una cursa en què les set primeres van acabar amb poc més d’un minut de diferència. L’andorrana va assolir un temps de 30’52’’ pels 28’45’’ de la guanyadora, l’austríaca Andrea Mayr. L’altra representant andor­rana de la categoria, Maria Fargues, no es va trobar en condicions òptimes, però va acabar 18a d’entre 50 atletes amb un temps de 32’54’’.

Per la seva part, cap dels esquiadors sènior masculins del Principat va poder entrar al Top-30, i el millor va ser David Albós amb un 33è lloc, mentre que el retornat Jordi Solé va ser 40è. Joan Albós va abandonar pensant en la cita de relleus que es disputa avui, mentre que Kilian Jornet es va adjudicar l’or de la vertical.

En júnior, Sergi Casabella va tornar a ser el millor andorrà, tot i tenir problemes amb les pells. Va ser 18è, mentre que Carles Serra va acabar en la 20a plaça i David Pérez i Arnau Soldevila van ser 23è i 24è, respectivament. Andrea Sinfreu va assolir novament una cinquena plaça d’entre vuit participants en la categoria cadet i Marcel Prat va finalitzar 16è.

tracking