Motociclisme

Cardelús s'estrena amb l'Stylobike Petronas fent 70 girs al Circuit de Jerez

Cardelús s'estrena amb l'Stylobike Petronas fent 70 girs al Circuit de JerezSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va poder rodar ahir per primera vegada amb el seu nou equip, l’Stylobike Petronas. Ho va fer al Circuit de Jerez, on va fer un total de 70 voltes en tandes de cinc i set voltes durant la jornada d’entrenaments que va completar, en la qual també van participar una dotzena de pilots que participen al Campionat del Món de Moto2.

L’andorrà va afrontar la jornada amb l’objectiu de retrobar sensacions després de quatre mesos sense rodar amb una moto sobre asfalt, així com el d’adaptar-se al nou equip. “Estic content de com han anat les coses aquest primer dia de treball perquè m’he anat trobant cada vegada més a gust sobre la moto després de molts mesos sense pilotar, i l’he anat sentint més meva a mesura que passaven les voltes”, comentava Cardelús després de la sessió “positiva” d’entrenaments.

El corredor del Principat va aconseguir un millor registre d’1’47’’1, que és mig segon més lent que el temps més ràpid que va assolir a la cursa de la temporada passada. Les condicions de l’asfalt estaven millor aleshores i, a més, venia de completar la major part del curs, per la qual cosa Cardelús va veure amb bons ulls el registre marcat. “Malgrat que avui no es tractava de mirar el cronòmetre, els temps que he aconseguit són positius. L’equip ha funcionat a la perfecció”, concloïa l’andorrà. Avui farà una nova sessió a Jerez.

tracking