BTT

'Purito' debuta amb el Bahrain Mèrida a Andalusia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joaquim Purito Rodríguez va posar-se el mallot del Bahrain Mèride per primera vegada en una competició diumenge. Evidentment, no va ser per fer una cursa per carretera com a les que està habituat per aquestes dates de la temporada. El resident al Principat es va estrenar en BTT, en què ja va anunciar que es volia centrar a partir d’ara.

El debut el va fer a l’Andalucia Bike Race, la cursa per etapes que es va iniciar diumenge i finalitzarà divendres, malgrat que Purito només farà les tres primeres, ja que té altres compromisos amb l’equip. “Vaig una mica perdut. He passat d’aixecar la mà i que vingui l’equip a donar-me l’aigua i arreglar-me la bicicleta a fer-ho tot jo”, bromejava el ciclista després de completar l’etapa inicial juntament amb el seu nou company de bicicleta de muntanya, José Antonio Hermida. “M’he trobat que hi ha un bon rotllo que m’agrada, era una mica el que necessitava”, hi afegia el de Parets del Vallès.

El resultat, evidentment, no és un dels aspectes pels quals mira Purito en aquesta cita, ja que a més completarà avui l’última etapa i no hi tornarà. Després de la segona etapa era 70è a la general, a gairebé 37 minuts del líder.

tracking