Ciclisme

Pintado i Cabanas centren el curs en els Jocs de San Marino

El Massi Kuwait tanca el calendari amb una mica de retard però confirma l’estrena a la Vuelta a la Rioja a l’abril

Pintado i Cabanas centren el curs en els Jocs de San Marino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Massi Kuwait ja ha especificat una bona part de les curses que disputarà durant aquesta temporada. Els dos andorrans integrants de la formació instal·lada a Lleida, Julio Pintado i Òscar Cabanas, ja saben quan els tocarà pedalar en aquests primers mesos de competició abans d’encarar el principal objectiu de la temporada, els Jocs dels Petits Estats de San Marino de final de maig i principi de juny. “Si fem tot el que ens vam concretar crec que arribarem bé de forma als Jocs”, comenta Pintado, que veu com “no ens podem adormir si volem ser dels seleccionats que competiran”.

El retard a l’hora de concretar el calendari era un fet que preocupava els dos corredors, però finalment no ha afectat la planificació de la temporada. Finalment, l’equip s’estrenarà el 3 d’abril a la Vuelta a la Rioja, que serà la primera d’una sèrie de proves que es correran entre l’abril i el maig, entre les quals hi ha algunes de ja confirmades, com el Tour d’Albània, entre altres. Abans de donar el tret de sortida oficial, el Massi Kuwait farà abans algunes curses de categoria elit per Catalunya i Aragó per agafar el punt de forma física. Començarà amb el Campionat de Sabadell, que es disputa l’11 i 12 de març.

Malgrat que el calendari dissenyat de l’equip compta amb moltes proves arreu del món, amb curses a Colòmbia o Bèlgica per més endavant, Pintado i Cabanas no les disputaran totes. “El Julio en principi farà les curses que vulgui i pugui, i l’Òscar anirà rotant en funció de la seva disponibilitat”, assegura el director de l’equip, Manel Caseny.

tracking