El VPC decau a la segona part i perd contra el Cazères

Desfeta dura dels andorrans, que van arribar a dominar el marcador de deu punts

Només es veien cares llargues entre els membres de la plantilla del VPC ahir en acabar el partit que van disputar contra la Union Cazères Le Fousseret a l’Estadi Nacional. L’equip s’havia deixat remuntar després d’abaixar els braços abans d’hora en un partit que tenia controlat al tret inicial de la segona part, també gràcies a l’esforç i les ganes que hi va posar el conjunt visitant, molt més centrat en els últims 35 minuts.

El matx va començar bé per al VPC, amb un assaig col·lectiu assegurat per Irakli Berdzenishvili. Emiliano Robbiani no va poder fer la transformació, però sí que ho va fer en el segon assaig, també col·lectiu. Abans, el Cazères havia fet el seu primer assaig amb transformació i després completava l’intercanvi de cops repetint la jugada (12-14). A l’últim minut de la primera part, Maxime Taurinyà assegurava cinc punts més per al VPC i al primer de la segona Edo Jamrulidze i Robbiani feien el 24 a 14 amb un assaig i transformació, respectivament.

Era el màxim avantatge local, però a partir d’aquest el domini del partit va canviar de bàndol i el Cazères va clavar un parcial de 0 a 19 en 20 minuts amb tres cops de càstig, un xut a pals i un assaig transformat. Dani Raya va donar esperances de reacció als instants finals (29-33), però en l’últim minut el Cazères va sentenciar amb un nou assaig amb transformació inclosa (29-40). Així, el VPC va sumar la vuitena desfeta del curs i veia com el rival d’ahir els va superar a la classificació.