L'FC Andorra desaprofita l'ocasió de situar-se segon

Els de Vicente es deixen dos punts contra el Girona B als minuts finals

L'FC Andorra desaprofita l'ocasió de situar-se segonFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra no es va refer com volia de la dura derrota de la setmana passada davant el Montcada. Els d’Emili Vicente rebien un Girona B en posició de promoció pel descens i amb els tres punts s’haurien situat segons, enganxats a l’estela de l’Horta, el líder, amb quatre punts de marge sobre els del Principat, tercers.

L’inici del partit va tenir més domini gironí amb un FC Andor­ra apagat, sobretot en atac. L’única ocasió clara de tota la primera part va ser per als visitants, amb un xut de falta que es va estavellar al pal. Els jugadors enfilaven el camí a vestidors amb un empat sense gols, el qual van trencar als instants inicials de la represa. Roger Ezquer va centrar la pilota a un Ludo que estava tot sol i amb una finta es va desfer del porter per fer el primer.

Els tricolors van tenir opcions d’ampliar, però no van estar precisos i a partir del gol el Girona va fer un pas endavant, fins que va trobar la porteria al 87’ en una jugada de córner. Els gironins van tenir a tocar el segon a l’afegit en un xut de Genís Balaguer que es va estavellar al travesser, però finalment el duel es va resoldre amb empat (1-1). “Hem de veure la part positiva. Hem tret un punt davant un rival complicat i la resta no ha sumat”, declarava el tècnic, Emili Vicente.

tracking