Esquí de fons i surf de neu

Irineu Esteve s'estrena al Mundial amb una satisfactòria 33a plaça

Irineu Esteve s'estrena al Mundial amb una satisfactòria 33a plaçaM. ALTIMIRAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va obrir ahir la seva participació al Campionat del Món de Lahti (Finlàndia) deixant un molt bon regust de boca. El corredor de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va estar lluitant per les posicions capdavanteres durant gran part de la cursa dels 15 quilòmetres lliures més 15 de clàssics. El lloc que va ocupar finalment va ser el 33è d’entre 60 participants, amb un temps d’1 h 12’59’’3, quedant a 3’44’’6 del guanyador de la prova, el rus Sergey Ustiugov.

Esteve va estar lluitant per situar-se entre els 24 primers fins a l’últim quilòmetre d’una cursa emocionant i ajustada. De fet, el 24è va acabar només 10 segons abans que el de la FAE. El tècnic Joan Erola es va mostrar plenament satisfet amb el resultat d’Esteve i va assegurar que “ha corregut molt bé”, abans de puntualitzar que “ha estat una llàstima que en l’últim quilòmetre ens ha faltat un punt més”, malgrat que va deixar clar i va recalcar que “el rendiment ha estat molt bo”. Esteve tornarà a l’acció del Mundial dimecres amb la cursa de 15 quilòmetres clàssics.

D’altra banda, en surf de neu ahir Maeva Estévez va disputar la segona cita de la Copa d’Europa, a Colere (Itàlia). Després de fregar el podi el divendres, l’andorrana va ser 10a d’entre 23 riders, sumant 130 punts en el circuit continental, en el qual és 23a amb un total de 515 punts. “Avui no ha pogut ser”, valorava Estévez, que explicava: “He fet una bona sortida però després he comès moltes errades.” Amb la quarta posició de divendres, però, el balanç a Colere és positiu.

tracking