Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El Barça es juga la lliga al Calderón

Els blaugrana estan obligats a guanyar per mantenir-se en la lluita pel títol
Un instant d'un partit anterior entre l'Atlètic i el Barça.

El Barça es juga la lliga al Calderón

Un instant d'un partit anterior entre l'Atlètic i el Barça.

Actualitzada 26/02/2017 a les 07:12
L’Atlètic de Madrid i l’FC Barcelona protagonitzen avui el partit de la jornada (16.15 h), que pot decidir una lliga. Malgrat que encara queda un món per arribar al final de la temporada, els blaugrana són conscients que necessiten donar un cop sobre la taula i guanyar després de la desfeta a París i de crear dubtes contra el Leganés al Camp Nou. Així, almenys, ho destacava el president de l’entitat barcelonina, Josep Maria Bartomeu, que ahir assegurava: “Tenim un partit molt important contra l’Atlètic de Madrid, ens juguem continuar lluitant per aquesta lliga.”
Tradicionalment, al Barça de Luis Enrique Martínez se li ha donat bé el conjunt matalasser dirigit pel Cholo Simeone, amb algunes excepcions, com els quarts de la Champions de l’any passat com a exemple principal. “Ens presentarà les mateixes dificultats de sempre, tot i que serà diferent que a la Copa”, assegurava Luis Enrique, que no podrà comptar amb Javier Mascherano ni Arda Turan per al partit.
Per la seva part, el Reial Madrid visita el sempre complicat Vila-real en el partit que tancarà la jornada (20.45 h) amb la intenció de refer-se de la derrota al camp del València i de mantenir el favoritisme per al títol de lliga.

EL SEVILLA TORNA A REMUNTAR I SE SITUA COLÍDER PROVISICIONAL
El Sevilla va per la lliga. Ahir ho va tornar a demostrar amb un nou triomf al camp del seu gran rival històric, el Reial Betis. Els locals es van avançar al 36’ gràcies a un gol de Durmisi, però a la segona part tot va canviar. Mercado va fer l’empat al 56’, mentre que Iborra va fer el gol que donava tres punts més als sevillans al 76’. Amb aquesta nova victòria, els de Sampaoli se situen colíders provisionals, això sí, amb dos partits disputats més que el Reial Madrid.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts