TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra, a seguir lluitant per l'ascens en el partit ajornat davant el Girona B

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra disputa avui (16.00 h) a la Borda Mateu el partit corresponent a la jornada 19, que no es va jugar per culpa de la meteorologia. Els d’Emili Vicente disposen d’una oportunitat d’or per situar-se segons a la classificació de l’ajustat grup 1 de la primera catalana. Per ocupar la plaça de promoció d’ascens hauran de superar el Girona B, un filial sobre el qual Kike Espinosa va indicar que “són joves, els agrada córrer molt i sempre ho posen difícil, per tant si no estem amb els cinc sentits posats no sumarem els tres punts”.

Espinosa va confessar que dins del vestidor saben que és més important que mai gua-nyar perquè “així ens tornarem a enganxar a dalt que és el nostre objectiu”. Personalment, va declarar que “vinc d’una lesió molt dolorosa que no em va deixar estar al 100%, però ara ja estic recuperat i vull anar per totes amb l’equip”. L’FC Andorra és tercer, amb 38 punts, i el seu rival 14è a un del descens.

tracking