Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Automobilisme

Alonso, disposat a tornar als podis amb el nou bòlid

L’escuderia Ferrari estrena el model SF70H amb els seus pilots
Fernando Alonso amb el seu nou monoplaça.

Alonso, disposat a tornar als podis amb el nou bòlid

Fernando Alonso amb el seu nou monoplaça.

Actualitzada 25/02/2017 a les 07:11
La nova temporada de Fórmula 1 està a punt de començar i les escuderies ja s’afanyen a presentar als aficionats del motor els nous models de cotxes amb els quals miraran de fer campions els seus pilots. El torn de McLaren-Honda i de Ferrari va ser ahir. Els britànics van organitzar un esdeveniment a Woking en el qual tots els focus estaven damunt de la figura de Fernando Alonso.
L’asturià, juntament amb el seu nou company d’equip, el belga Stoffel Vandoorne, van descobrir el model MCL32, que ja no és gris sinó taronja, en honor als inicis de la història de McLaren. A més, s’adapta a les noves normatives, aposta per l’aleta de tauró, aerodinàmicament és diferent respecte a l’anterior, entre d’altres canvis purament tecnològics i mecànics. Fernando Alonso va confessar que vol tornar a ser campió i va assegurar que en el tercer gran premi sabran on estaran situats durant la resta del Campionat del Món.
Per la seva part, l’escuderia italiana, Ferrari també va anar d’estrena de la mà de Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen. L’alemany i el finlandès van desvelar el SF70H, amb el qual lluitaran de tu a tu amb Mercedes i Red Bull.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts