Automobilisme

Mercedes presenta el bòlid amb què vol seguir dominant

Hamilton va deixar anar un “increïble” quan es va referir al WO8

Mercedes presenta el bòlid amb què vol seguir dominant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escuderia Mercedes ha dominat amb mà de ferro els tres últims anys a la Fórmula 1 i vol ampliar la ratxa una temporada més, marcada pels canvis preparats per fer la competició més atractiva. L’equip alemany va presentar ahir a Silverstone el nou monoplaça (W08 EQ Power+) que pilotaran Lewis Hamilton i Valtteri Bottas, substitut del retirat campió del món, Nico Rosberg.

“Sembla increïble. Ahir va ser la primera vegada que vaig veure el cotxe. És la peça més detallada de maquinària que he vist mai a la Fórmula 1”, assegurava Hamilton, vencedor en deu curses l’any passat i que aspira al quart títol de campió del món. “Ha sigut un hivern fantàstic i una excitant temporada d’entrenaments per a mi”, afirmava el britànic, en al·lusió als reptes físics que plantegen els nous monoplaces. Bottas, de la seva banda, va reconèixer que “és un gran dia per a mi”.

El director de l’escuderia, Toto Wolff, va assenyalar que “qualsevol canvi de regles obliga a començar gairebé de zero. És moment de ser humils i tenir els peus a terra. Cap dels equips ha corregut sota aquestes regles i tots tenim el mateix nombre de punts actualment: zero. Però hi ha molta motivació a l’equip”. En aquest sentit, va afegir que “ha sigut un repte molt motivador desenvolupar un nou concepte de cotxe i mai he vist la nostra determinació de tenir èxit més alta del que és ara”. La pretemporada començarà dilluns vinent al circuit de Barcelona-Catalunya.

tracking