Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Aventura

L'esport i la solidaritat, junts de la mà

L’aventurer José Manuel López impartirà avui la xerrada ‘L’esperit de superació’
José Manuel López, també conegut com El Hombre de Hierro, impartirà avui (20.30 h) a la sala d’actes del centre cultural la Llacuna la xerrada L’esperit de superació. López es va definir com un “esportista aventurer solidari que vol afrontar les dificultats i anar una mica més enllà de l’esport”. Per entendre millor aquest lema, va explicar que “darrere meu hi ha un equip molt gran i aprofitem l’esport per a causes amb finalitats solidàries”.
Actualment, tenen entre mans un projecte a Guatemala, on estan construint una escola per a més de 280 nens que viuen en una zona de llogarets
  • #1 Richard
    (24/02/17 10:13)

    Algú s'ha preguntat el perquè som solidaris a través de l'esport, les xarxes socials i les suposades ONG però quan tenim l'ocasió de ser-ho amb els que tenim al costat, no ho fem? Ajudar, si, però des de la distància; acollir entre nosaltres a qui necessita ajuda ... això és un altre cantar.Lo interessant de l'assumpte és que els que manegen els fils de l'esport són els mateixos que manegen la geopolítica i la farsa de la solidaritat, les guerres i les armes, només així es pot comprendre que cada vegada hi hagi menys solidaritat i més individualisme.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts