Andorra trenca la mala ratxa contra San Marino (0-2)

El capità, Ilde Lima, ha marcat al minut 28 i, Cristian al 66.

Moments abans de começar el partit San Marino - AndorraFederació Andorrana de Futbol

Andorra ha trencat la mala ratxa de partits sense guanyar, i s'ha imposat a San Marino en l'amistós que han disputat aquesta tarda (0-2). Al minut 28, després d'un penal que el porter ha rebutjat, el capità de la selecció, Ilde Lima, ha marcat el primer gol. El segon, ha tingut lloc al minut 66, i l'ha protagonitzat Cristian. L'onze escollit pel tècnic, Koldo Álvarez, ha estat: Pol, Txus, Ilde, Max, Marc Garcia, Vales, Vieira, Víctor Rodríguez, Marc Pujol, Cristian i Àlex Martínez.

Tot i ser un amistós, el partit havia aixecat una gran expectació per enfrontar dos equips que feia molt temps que no experimentaven la victòria. La selecció andorrana feia 86 partits que no guanyava i la de San Marino, 74 (amb la derrota d'avui, 75).

Més informació:Aquest s'ha de guanyar