L'Atlètic no dona opcions al Leverkusen

El City de Pep supera el Mònaco per 5 a 3 en una nit màgica de remuntada

L'Atlètic no dona opcions al Leverkusen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Atlètic de Madrid va superar anit a domicili el Bayer Leverkusen per 2 a 4, en l’enfrontament d’anada dels vuitens de la Champions. Els de Simeone van colpejar primers al 17 de joc mitjançant Saúl i poc després, Griezmann va fer el segon.

Només començar la represa, el conjunt alemany va escurçar diferències amb una diana de Bellarabi, però ben poc va durar l’alegria als locals, ja que Gameiro, aquest cop sí, va transformar un penal. El defensa central Savic es va fer un gol en pròpia porteria a vint del final, i quan semblava que el Leverkusen empataria va arribar una rematada de cap de Fernando Torres que va sentenciar el duel i va deixar més que encarrilada l’eliminatòria.

En l’altre matx, el City va imposar-se al Mònaco (5-3), en un partit boig en el qual primer es van avançar els citizens, després els francesos i amb 2 a 3 i un penal errat per Falcao, els locals van fer tres dianes en 12 minuts.

CHAMPIONS PEL SEVILLA I PARTIT AJORNAT DE LLIGA PEL REIAL MADRID

El Sevilla disputa avui (20.45 h) el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions. El conjunt de Sampaoli rebrà al Sánchez Pizjuán el Leicester de Ranieri. El vigent campió de la Premier arriba en un estat qüestionable després dels mals resultats a la lliga, que el situen a un del descens.

D’altra banda, el Reial Madrid visita el camp del València (18.45 h), en un matx de lliga que es va haver d’ajornar perquè els blancs es trobaven al Mundial de Clubs. Si guanyen els de Zinedine Zidane podran engrandir la distància amb el Barça a quatre punts i encara tindran pendent el duel contra el Celta.

tracking