Karate

El trofeu McDonald's TopKata de Karate torna diumenge a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organitzador del trofeu McDonald’s TopKata, Xavi Herver, va oferir ahir una roda de premsa, juntament amb Marta Marinello, supervisora del patrocinador principal, per presentar la catorzena edició d’aquesta clàssica competició. Aquest diumenge dia 26 de febrer donarà el tret de sortida al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany i l’horari serà de tres a sis de la tarda, aproximadament. El club organitzador serà el Fudo-Shin d’Escaldes, que aportarà des de karatekes prebenjamins fins a juvenils, és a dir, dels 4 als 13 anys.

Totes les categories seran mixtes, la modalitat serà de Kata i hi haurà una prova per equips, que tindrà el vincle familiar com a nexe d’unió, i una altra que s’anomenarà open mixta, en la qual es disputaran les semifinals i les finals. Xavi Herver va declarar que “esperem una participació semblant a la de cada any, per tant uns 80 competidors”.

A més, va indicar que “aquesta serà la primera de tres jornades, la segona se celebrarà l’onze de març i l’última el deu de juny, també a les 15.00 hores”. Herver va voler deixar clar que el Trofeu TopKata “va destinat als més menuts, no volem que existeixi cap sensació de pressió i no la volem deixar de banda, perquè no ens volem oblidar de les arrels”. Finalment, va recordar que “pretenem la inclusió d’aquesta disciplina en els Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2021”.

tracking