Àxel Esteve signa el seu desè podi de la temporada

L’andorrà acaba segon a un eslàlom FIS a Suïssa, en el qual Alayrach i Solsona són 19è i 33è, respectivament

Àxel Esteve signa el seu desè podi de la temporadaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àxel Esteve va deixar ahir enrere el desafortunat final a l’eslàlom del Campionat del Món de Saint Moritz i es va embutxacar un nou podi, el desè que suma aquesta temporada. L’andorrà ho va assolir a l’estació suïssa de Jaun, en la qual va acabar en segona posició l’eslàlom FIS que va disputar. A més, Esteve es va quedar a només 37 centèsimes de la victòria, que se la va endur el corredor suís Sandro Jenal amb un temps d’1’40’’80, pel 1’41’’17 de l’andorrà. L’esquiador va acabar tercer a la primera mànega (49’’45) i amb la baixada de la segona va poder millorar la seva plaça final (51’’72) amb la qual ocupava el segon calaix del podi.

Esteve no va ser l’únic andorrà present a l’eslàlom disputat a l’estació de Suïssa. També hi eren Josh Alayrach, Robert Solsona, Albert Pérez i Àlex Rius. Els dos primers van finalitzar en la 19a posició, amb un temps de 1’44’’49 i a 3’’69 del més ràpid, i en la 33a amb un registre de 1’48’’72 i a 7’’92 del vencedor, respectivament. Pérez i Rius no van poder finalitzar la primera màniga.

Per altra banda, després d’una bona 28a plaça en un supergegant de Copa d’Europa el dilluns a l’estació italiana de Sarntal, Marc Oliveras va seguir ahir concentrat a la localitat preparant-se per a una nova prova del circuit continental. Va completar un entrenament de descens en què va assolir la 21a millor marca a només 1’’22 del vencedor, el noruec Tomas Markengaard, que va baixar en 1’10’’15. També eren presents a la cita italiana Matías Vargas, que va ser 56è, i Kevin Courrieu, 61è. Tots tres disputen avui la cursa oficial del descens de Copa d’Europa.

tracking