Marc Oliveras obté un bon 28è lloc al supergegant de la Copa d'Europa

Marc Oliveras obté un bon 28è lloc al supergegant de la Copa d'EuropaC. GROS /AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Oliveras va disputar ahir la primera prova de la Copa d’Europa que s’està celebrant a l’estació italiana de Sarntal. L’esquiador, amb el dorsal 49, va ser el millor de l’equip andorrà i va acabar el supergegant en 28a posició, amb un crono d’1’12’’66, a 1’’36 del vencedor, que va ser l’austríac Christian Walder. Oliveras va sumar 3 punts en aquesta competició i l’entrenador, Max Tissot va declarar que “ha fet una molt bona carrera, tot i que li ha faltat una mica de confiança i ha comès una petita errada a la part baixa”. A més, el tècnic va destacar que “s’ha quedat a 35 centèsimes del Top-15”.

Per la seva part, Matías Vargas va finalitzar en 46è lloc, amb un temps d’1’14’’12 (a 2’’82 de Walder), mentre que Kevin Courrieu va obtenir la 52a plaça (1’14’’48, a 3’’18). Sobre els dos corredors, Tissot va apuntar que “Vargas ho ha fet bastant bé, ja que ha estat cinquè dels júniors i Courrieu s’ha situat una mica més lluny, amb errades que li tallen la velocitat”. Avui hi haurà un entrenament de descens.

Per altra banda, a l’estació suïssa de Jaun, ahir Àlex Rius, Albert Pérez i Robert Solsona, del segon equip nacional, van participar en un eslàlom FIS, en el qual no van tenir massa fortuna. Els dos primers van creuar la línia de meta en 44a i 57a posició, mentre que Solsona no va poder acabar perquè es va quedar fora en la segona mànega.

tracking