Esquí de muntanya

Equip andorrà de luxe per al Campionat del Món de Piancavallo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat del Món d’esquí de muntanya de Piancavallo (Itàlia) del 2017 comença aquest divendres amb la cursa individual. L’equip andorrà que hi participarà ja és oficial i comptarà amb la majoria d’efectius de primer nivell: en categoria sènior masculina s’hi trobaran els germans Joan i David Albós, Xavi Areny i Jordi Solé, mentre que en femenina hi haurà Maria Fargues.

Cal destacar que Gerber Martín serà baixa per motius professionals, i que Sophie Dusautoir està pendent per afers familiars, tot i que intentarà ser-hi. En promesa hi haurà Marc Font i en júniors, Sergi Casabella, Arnau Soldevila, David Pérez i Carles Serra. Els més joves a representar Andorra seran els cadets Andrea Sinfreu i Marcel Prat, que competiran en la modalitat de vertical i relleus. La Federació Andorrana de Muntanyisme va informar que “en funció de l’estat de forma, s’acabarà de determinar en quines curses competeix cada esportista”.

El calendari es comprendrà del 24 de febrer al 2 de març i els entrenadors han proposat, de manera inicial, que hi hagi andorrans a les individuals i per equips de Tambre-Alpago i d’esprint, vertical i relleus a Piancavallo.

tracking