Messi rescata el Barça de l'abisme

L’argentí fa els dos gols davant el Leganés en un partit gris dels blaugrana

Messi rescata el Barça de l'abisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Leo Messi va evitar que l’FC Barcelona digués pràcticament adéu ahir a la lliga Santander també. En un partit molt gris dels blaugrana davant el Leganés, 17è en la classificació, els de Luis Enrique Martínez van patir massa per retenir els tres punts al Camp Nou i mantenir així les opcions de cara al títol de la regularitat.

Semblava que el Barça es refaria guanyant de manera contundent quan només començar va trobar l’espai en la defensa del Leganés i en una centrada de Luis Suárez des de la banda va trobar tot sol Leo Messi, que va marcar el primer. Era al minut quatre i encara quedava tot el partit per davant. Al 26’, la connexió Suárez-Messi va estar a punt de donar el segon, però el xut ben col·locat de l’astre argentí el va enviar Herrerín a córner.

El Barça, tot i això, a poc a poc va anar amenaçant menys la porteria del Leganés, que va fer un pas endavant i va obligar Ter Stegen a fer tres aturades de mèrit per evitar l’empat. Però al 71’ no va fer el mateix per refusar el xut ras d’Unai López, que després d’una pèrdua de Sergi Roberto al darrere va marcar des del límit de l’àrea el gol del Leganés. Al 89’, quan tot estava més gris per al Barça, Neymar va provocar un penal clar comès per Mantovani en una jugada individual. Messi va ser l’encarregat de llençar la pena màxima i la va col·locar amb força a la dreta d’Herrerín, sense opcions d’aturar la pilota (2-1). El Leganés va tenir alguna ocasió més de fer novament l’empat, però la fortuna no es va aliar amb ells i el Barça, per poc, seguia amb opcions a la lliga.

tracking