La sub-16, campiona del Torneig UEFA

El conjunt de Sonejee és la primera selecció andorrana que guanya una fase

La sub-16, campiona del Torneig UEFAFAF

Nou resultat per a la història d’una selecció de base d’Andorra. Ahir la sub-16 dirigida per Òscar Sonejee va ser proclamada campiona del Torneig de desenvolupament de la UEFA disputat a Malta després d’empatar davant Armènia. Andorra va ser el combinat que més punts va sumar, amb un total de set gràcies als dos partits guanyats i a l’empat d’ahir. Així, la sub-16 es va convertir en la primera selecció del Principat que guanya un torneig.

Aquest fet el va valorar molt positivament Sonejee, radiant de felicitat pel que havien assolit els seus jugadors. “El balanç, ja el podeu imaginar. Només ens han fet un gol, a pilota parada, i ens han creat poques ocasions en els tres partits. Estic contentíssim i els nois també”, assenyalava el tècnic. Els andorrans sub-16 van celebrar el triomf a la gespa cantant el “campions, campions”.

Malgrat tot, per assolir el primer lloc del torneig, van haver de patir contra Armènia. Després d’una primera part sense gols, només començar la segona es va produir el gol armeni que posava el 0-1. “Els següents 30 minuts han estat potser els millors de tot el torneig i si haguéssim tingut més temps segurament hauríem guanyat”, explicava Sonejee. Va ser durant aquest bon moment dels andorrans que va arribar l’empat, al minut 75, obra d’Izan. Després, hi va haver una tanda de penals en què va perdre Andorra però que no va afectar en la consecució de la millor posició d’aquest torneig de desenvolupament de la UEFA.