Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc Andorra fitxa l'aler suec Chris Czerapowicz

El club ja ha fet oficial que ha arribat a un acord amb el jugador provinent del Miasto Szkła Krosno de la lliga polonesa
La nova incorporació del MoraBanc, Chris Czerapowicz.

La nova incorporació del MoraBanc, Chris Czerapowicz.

La nova incorporació del MoraBanc, Chris Czerapowicz.

Actualitzada 19/02/2017 a les 15:55
Després de vàries setmanes buscant pel mercat, el MoraBanc Andorra ja té tancat un reforç per cobrir la baixa del lesionat Nacho Martín. Segons va avançar la pàgina web Eurobasket.com i ha pogut confirmar el Diari d'Andorra, es tracta de l'aler suec Chris Czerapowicz, de 25 anys, 2,01 metres d'alçada i provinent del Miasto Szkła Krosno de la lliga polonesa, en el qual ha assolit unes xifres destacables.

En el darrer partit que va jugar amb el seu ja exequip, va sumar 24 punts, 21 dels quals en només un quart. Les mitjanes també són prometedores: 17,7 punts, 6,9 rebots i 1,6 assistències per partit en 20 enfrontaments disputats. A més, Czerapowicz ha jugat alguns partits amb la selecció absoluta de Suècia i abans d'arribar a la lliga polonesa va jugar pels Davidson Wildcats de la lliga universitària dels Estats Units. 

“És un jugador que pot tenir un impacte immediat en el nostre equip, així ho esperem”, ha explicat el General Manager, Francesc Solana, que ha afegit que “el que més destaca, tot i tenir altres virtuts, és el llançament de tres punts”. Czerapowicz està previst que s’incorpori aquesta mateixa setmana a l’equip i podría debutar dissabte vinent a la pista de Rio Naura Monbús Obradoiro.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts