Verdú es queda sense acabar el gegant per una caiguda

L’esquiador no va poder sortir a la segona mànega per un cop, mentre que Àxel Esteve debuta al Mundial amb un 36è

Verdú es queda sense acabar el gegant per una caiguda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú havia dipositat moltes il·lusions en el gegant del Mundial de Saint Moritz i ahir una caiguda el va portar al desencís més absolut. L’esquiador de la FAE havia completat la primera mànega en la 35a posició –era sorprenentment desè en el primer parcial– just després de topar amb l’última porta i caure. La reacció immediata va ser fer un senyal que estava bé, però després va comprovar que tenia un tall a la cama i una forta contusió, que li impedirien prendre la sortida en la segona baixada. “Ho he intentat de totes les maneres però em feia molt mal i no podia cór­rer. Veurem si va millor demà [per avui] i puc fer les classificatòries de l’eslàlom i torno a competir diumenge”, explicava Verdú, que de tota manera extreia conclusions positives. “Em quedo amb el fet que he mostrat molt bon nivell a la cursa, he esquiat al 100% a molt bon nivell i si no ha sortit avui acabarà sortint. Sóc optimista perquè sé que arribaran coses bones, sobretot en gegant.”

Qui sí que va acabar el gegant va ser Àxel Esteve, que va completar les dues mànegues del seu debut mundialista amb un temps de 2’20’’36, a 7’’05 del guanyador, l’austríac Marcel Hirscher.

“Amb el dorsal 53 acabo 43è la primera mànega. A la part de dalt del mur no faig massa bon esquí, després al pla sí que faig el meu esquí i ho faig bastant bé tècnicament. En la segona part tinc parts bones i parts en què em costa una mica, però és el que m’esperava en una primera participació al Mundial”, valorava. Esteve no amagava que “potser la pressió m’ha fet una mica de mal, però estic content de l’experiència”. Avui l’esquiador farà la classificació per a l’eslàlom, disciplina en la qual competirà Mireia Gutiérrez.

tracking