Les "accions injustes" de l'arbitratge encara cuegen

David Navarro parla “d’accions injustes” en l’últim minut que decideixen la derrota contra el Reial Madrid

Les "accions injustes" de l'arbitratge encara cuegenACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va viure ahir un dur despertar. El somni de jugar les semifinals de la Copa es va esfumar en un minut final de partit amb dues decisions arbitrals –les passes de Shermadini i el camp enrere de Sergi Llull–, que ja han entrat a formar part de la història negra del club. L’arbitratge de Hierrezuelo, Peruga i Araña aquells 44 segons finals va incendiar les xarxes socials i ahir a Pablo Laso encara se li demanava l’opinió en la prèvia de la semifinal contra el Baskonia. També en parlava per al Diari ahir un dels capitans del MoraBanc, David Navarro, que deia que “són dues decisions clau en un partit en què ens juguem molt i que fan molt de mal. Tothom volia guanyar i estem fotuts pel que podia significar guanyar un partit així”.

El d’Esparreguera, que va sortir amb els ulls plorosos a la roda de premsa postpartit, assegurava sentir-se “una mica més bé. M’he quedat per aquí amb la família, no estic a l’hotel de la Copa i desconnectes una mica, però va ser un cop dur”. Navarro reconeix que està rebent més missatges de suport que mai. “Aquests dos dies ha sigut una cosa fora del normal. La Copa és especial i vam donar una imatge molt bona. Ens vam guanyar molta part dels espectadors pel joc i per com vam lluitar i competir. Les accions injustes van ajudar que es posessin més a favor nostre.” El capità es vol quedar en les coses positives del matx i assegura que vol tornar a viure un esdeveniment de tanta volada com la Copa. El repte ara és repetir la primera volta de la lliga i entrar als play-off.

Pel bàndol vencedor, Pablo Laso es rendia a l’evidència de les imatges, però va contraatacar. Sobre l’acció de Sergi Llull, va comentar que “he vist la jugada i és camp enrere. Si ho vau veure tots perquè he de dir jo el contrari, seria bastant absurd. També és veritat que no protesta ningú”. I va anar més enllà. “El bàsquet té un desenvolupament del joc en el qual pots parlar de 75 jugades i totes confuses, però això és el bonic d’aquest esport. Estic segur que Joan té altres jugades per queixar-se del partit i jo unes altres”.

La piulada de Rudy Fernàndez Sergi Llull i Rudy Fernández van piular sobre el partit amb diferent to. Llull va felicitar l’Andorra “pel partidàs i la gran temporada que està fent” i hores més tard qualificava d’“enorme” l’equip de Peñar­roya”. Fernàndez, que en un primer moment va referir-se al MoraBanc com “un gran rival” després veient les simpaties cap als andorrans escrivia: “Per a la gent que desitja que anem a terra i ens quedem allí, gràcies a ells ens aixequem amb més ganes al dia següent. #halamadrid”.

QUINZE LÍNIES

Sergi Cano Llivería, Periodista

D'INNOCENTS I ROBATORIS

Al meu fill li va costar sortir del llit ahir. I això que tenia rua. S’havia empassat el partit del MoraBanc –juga a l’Escola– i em diu la mare que va marxar a dormir trist. Al matí m’explicava que la cistella de tres no valia, que era camp enrere. I no podia dir-li que no. Però els àrbitres no el van veure (segur?). No era moment de parlar d’instant replay i del mal ús que fa l’ACB d’aquesta tecnologia i al final no em vaig estar de dir-li que havia sigut un robatori i que això passa. Sobretot si ets petit.

tracking