La selecció sub-16 repeteix victòria contra Malta (0-2)

La selecció andorrana sub-16, que dirigeix Òscar Sonejee, va sumar ahir la segona victòria en el Torneig de desenvolupament UEFA que es disputa a Malta. Els amfitrions van ser precisament ahir el rival dels jugadors andor­rans, que van fer un partit molt seriós per emportar-se el triomf (2-0). Malta no va gaudir d’ocasions per marcar fins a l’últim minut i de falta davant un equip andorrà molt ben posicionat i que va gaudir de diverses ocasions. Joal Guillén va obrir el marcador en la primera meitat (38’) i això va neguitejar els jugadors locals, que es van desorganitzar. José Almeida, en el minut 71, va sentenciar el matx. “Una altra victòria. Hem fet un partit molt seriós, amb una organització impecable i ofensivament els hem creat molt dubtes”, valorava Sonejee.