Copa del Rei 2017

El MoraBanc planta cara al Reial Madrid però no el supera (99-93)

Els andorrans han perdut a la pròrroga en un partit on han anat per davant al marcador durant gairebé tota l’estona
Els jugadors agraeixen el suport del públic al final del partit.

ACB
L'equip fa pinya durant un moment de descans.

@morabancandorra / Twitter
Actualitzada 17/02/2017 a les 00:18
No ha pogut ser. El MoraBanc Andorra ha perdut a la pròrroga el partit de quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid. El marcador final ha estat de 99 a 93, un resultat que no reflexa el domini que han tingut els de Joan Peñarroya durant tot l’enfrontament, per davant gairebé tota l’estona. No ha estat fins la pròrroga que el Madrid ha guanyat terreny i ha sentenciat el partit, un temps afegit que ha deixat un parcial de 13-7.

Un ampli avantatge dels andorrans a la primera part (al descans era de 10 punts) ha servit per afrontar la segona part amb optimisme. Al tercer quart el Reial Madrid ha retallat distàncies de punts (el resultat parcial era de 23-16), deixant els blancs a dos punts a falta de deu minuts pel final del partit. Finalment, a l'últim quart el marcador ha quedat igualat i un 86-86 final ha conduit a la pròrroga. Algunes accions finals no han estat exemptes de polèmica per algunes de les decisions arbitrals.

El Reial Madrid jugarà la semifinal del torneig contra el Baskonia dissabte a les 18.30.
  • #2 Xavi
    (17/02/17 00:43)

S'ha d'impugnar el partit! No són passes de Shermadini i és camp enrere de Llull! Escandalós! Encara que no serveixi de res s'ha de deixar constància per escrit! L'àrbitre no ha volgut veure el camp enrere que ha vist tot el pavelló... Per si teníem dubtes una Copa totalment venuda als interessos econòmics i de màrqueting. Ja tenen la semifinal que volien. GRAN Andorra! Partidàs! Orgullós de la vostra actitud.