El Madrid remunta contra el Nàpols i encarrila l'eliminatòria

El conjunt italià s’avança al minut 8 mitjançant un golàs d’Insigne

El Madrid remunta contra el Nàpols i encarrila l'eliminatòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid va superar ahir al Nàpols per tres gols a un. El conjunt de Zidane es va complicar la nit al Bernabéu, ja que Lorenzo Insigne va estrenar el marcador amb un golàs al minut 8 mitjançant un xut llunyà, que va sorprendre un Keylor Navas mal col·locat. Els napolitans van sortir molt motivats, potser per la xer­rada prèvia al partit que els va impartir Maradona. Ara bé, els blancs van fer honor al seu ADN i van aconseguir remuntar el duel i així encarrilar l’eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Karim Benzema, que mai falla en competició europea, va fer l’empat de cap i va sumar la seva 51a diana a la Champions. Al minut 49 de la segona, Toni Kroos va capgirar el resultat amb un xut ras i ajustat marca de la casa, mentre que Casemiro va sentenciar amb un cacau des de fora l’àrea. James i Marcelo van disposar d’ocasions clares, que no van saber aprofitar i haurien donat certa tranquil·litat per la tornada a San Paolo.

En l’altre partit, el Bayern de Munic de Carlo Ancelotti li va treure els colors a l’Arsenal d’Arsène Wenger. Els alemanys tenen un peu i mig als quarts, després d’haver guanyat per cinc a un. Tot i que es va arribar al descans amb empat a un els alemanys van clavar-ne quatre a la represa.

tracking