Joan Verdú obté un 27è lloc al Mundial

El corredor destaca amb el 25è lloc al descens amb el dorsal 53 i perd dues places a l’eslàlom

Joan Verdú obté un 27è lloc al MundialALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va ser la nota positiva ahir de l’equip andorrà al Mundial d’esquí de Saint Moritz (Suïssa). El jove corredor va completar la combinada alpina en el lloc 27è, complint l’objectiu d’entrar en el Top-30 que marca la FAE. Verdú va aconseguir la fita gràcies a la mànega de descens, en què va ser 25è, sortint amb el dorsal 53. Després, en l’eslàlom, disciplina menys habitual per a ell, va cedir dues posicions. En total Verdú va quedar a 3’’39 del guanyador, el suís Luca Aerni.

Etiquetes:

“Ha estat un dia molt positiu. Penso que he fet un resultat excel·lent perquè el meu objectiu era entrar dels 30”, valorava Verdú, que destacava el descens realitzat: “Estic molt i molt content. He fet una mànega molt bona. L’eslàlom feia temps que no l’entrenava i m’ha faltat ritme i agressivitat.” Marc Oliveras, de la seva banda, va tancar la seva participació a Saint Moritz amb un 37è lloc a la combinada que no li feia el pes, com la seva actuació al Mundial. “El meu balanç és que m’esperava molt més. En general el resultat total no em convenç i el balanç és regular”, admetia.

Mireia Gutiérrez mentre espera competir a Saint Moritz continua fent Copes d’Europa. Ahir, l’andor­rana va ser 23a a l’eslàlom de Göstling / Hochkar (Àustria), fet que li permet sumar vuit punts i situar-se vintena de la general provisional. A Soldeu, Carmina Pallàs va guanyar ahir el supergegant FIS de Soldeu, per davant de Cande Moreno. Kevin Courrier, tercer, va ser el millor en nois.

ELS RESULTATS PORTEN IRINEU ESTEVE AL MUNDIAL ABSOLUT

Els darrers grans resultats d’Irineu Esteve l’han portat al Mundial absolut de Lahti, els dies 25 de febrer i 1 de març a Finlàndia. Competirà en els 15 quilòmetres esquiatló i els 15 d’estil lliure. D’aquesta manera ho va fer oficial ahir a la seu d’Andbank el seu entrenador, Joan Erola. En el calendari de l’esquiador no estava previst, però els registres en el Mundial sub-23 i en Copa d’Europa han fet que el seu equip volgués fer un pas endavant. L’andorrà va confessar que “estic molt content, és un somni per a mi i ja tinc ganes de gaudir-lo”. Per la seva part, Erola va explicar que “disputar aquestes dues proves li anirà molt bé per preparar-se de cara al futur, com per exemple per a uns Jocs Olímpics”.

Joan Verdú obté un 27è lloc al Mundial

tracking