El Barça vol colpejar primer a París

Els blaugrana han eliminat el PSG en els tres últims aparellaments

El Barça vol colpejar primer a París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Barça reprèn avui la Champions al Parc dels Prínceps de París (20.45 h), on el PSG d’Unai Emery intentarà que els blaugrana no repeteixin la història. I és que en els tres últims aparellaments a Europa l’equip blaugrana sempre ha acabat amb les aspiracions de l’equip propietat del xeic Nasser al-Khelaïfi.

El Barça arriba al duel sense Mascherano, Arda Turan ni Aleix Vidal, però recupera un puntal a la defensa com Gerard Piqué, que va descansar a la lliga. Luis Enrique Martínez espera un partit complicat, tot i que l’estadística diu que Emery només ha guanyat una vegada a l’equip blaugrana en 23 partits amb diferents conjunts. “He vist el PSG a un nivell alt, al nivell que se li pressuposa, amb perillositat associada a les seves individualitats i és una eliminatòria complicada. El nostre objectiu, com sempre, és fer un gran partit, intentar ser superior i guanyar el partit. No ens plantegem que hi ha un segon i no hi ha millor resultat que guanyar aquí”, va assenyalar. El tècnic dels blaugrana s’espera un rival que pressioni la sortida de pilota dels seus homes, clàssica estratègia d’Emery. “Sempre ha intentat complicar-nos la vida amb la pressió. Serà atractiu”, assegurava el tècnic, que no es trobarà al davant l’exblaugrana Thiago Motta, sancionat, Gonçalo Guedes, no inscrit, ni el lesionat Thiago Silva. L’altre duel enfrontarà el Benfica contra el

LA FEDERACIÓ DESIGNA EL CALDERÓN PER LA FINAL DE COPA

Final a les especulacions. La Federació Espanyola de Futbol va anunciar ahir que l’estadi Vicente Calderón de Madrid acollirà la final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Alabès, programada per al 27 de maig. Aquesta serà la dissetena vegada que la instal·lació de l’Atlètic de Madrid acull la final, i serà la segona consecutiva després que l’any passat el Barça der­rotés el Sevilla a la pròrroga. Abans que la junta directiva anunciés la designació havien sonat diversos escenaris, com el Santiago Bernabéu, San Mamés –tant Madrid com Athletic s’hi van negar– o el mateix Camp Nou, tot i que aquesta opció no agradava l’Alabès.

tracking