Surf de neu i alpí

Una caiguda d'un rival deixa Marín sense semifinals

Joan Verdú acaba en la 33a posició al Campionat del Món de Saint Moritz mentre que Marc Oliveras ho fa en la 36a

Una caiguda d'un rival deixa Marín sense semifinalsT. DURAND / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va tancar ahir la doble cita de la Copa del Món de Feldberg (Alemanya) assolint una fantàstica novena posició que no li va servir per passar a les semifinals. Amb aquest registre, l’andorrà va aconseguir el seu millor resultat d’una temporada en què no està tenint la fortuna al seu favor.

El rider no va tenir problemes ni per arribar als vuitens ni als quarts, ara bé, de cara a les semifinals va perdre una mica de pistonada que posteriorment va recuperar, “però un corredor s’ha caigut davant meu i l’he hagut d’esquivar i m’ha costat la carrera”. A més, l’andorrà, que va acumular 290 punts i es va situar 15è de la general, va declarar que està segur “que hauria arribat a baix primer, vista la diferència de velocitat”. Per la seva part, la debutant Maeva Estévez va fer 29a a la segona prova de la Copa del Món i va sumar 36 punts.

En el Campionat del Món de Saint Moritz ahir es va poder disputar la cursa de descens, en la qual Joan Verdú va creuar la línia de meta en 33è lloc, amb un crono d’1’41’’54, a 2’’63 del vencedor, que va ser el suís Beat Feuz. L’andorrà va confessar que “el descens no era la meva gran prioritat, així que estic content”. Marc Oliveras va obtenir la 36a posició, marcant un temps d’1’41’’87, a 2’’96 del primer. L’andorrà va asse­nyalar que “no estic gaire content del resultat total, però almenys ho estic de com ho he fet a la sortida i a la part de dalt”. Avui se celebrarà la combinada, amb la mànega de descens i eslàlom amb els dos andorrans. Pel que fa al descens femení, l’eslovena Ilka Stuhec es va endur el triomf i la nord-americana Lindsey Vonn va tornar a assolir un bon resultat, acabant tercera.

D’altra banda, a la Copa d’Europa de Zakopane (Polònia), Àxel Esteve va ser 40è en l’eslàlom i a la Molina, Àlex Rius i Albert Pérez van finalitzar segon i tercer, respectivament, a l’eslàlom CIT.

tracking