Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esports de neu

Gutiérrez obté una correcta 14a posició a la Copa d'Europa

Amb aquest resultat a Bad Wiessee, l’andorrana se situa vintena de la general d’eslàlom

Gutiérrez obté una correcta 14a posició a la Copa d'EuropaFAE

Mireia Gutiérrez va assolir ahir una posició correcta a l’eslàlom de Copa d’Europa de Bad Wiessee, a Alemanya. Després d’obtenir el 19è millor temps en la primera mànega, l’andorrana va millorar cinc posicions a la segona fins pujar a la 14a plaça final, a poc més de mig segon d’entrar al Top-10. Tot i això, es va deixar 3’’94 respecte a la primera classificada, la jove suïssa de 18 anys Melanie Meillard. Amb aquest resultat, però, Gutiérrez va sumar 18 punts FIS que la situaven en la 20a plaça de la classificació general d’eslàlom amb un total de 101 punts.

Per altra banda, ahir Marc Oliveras i Joan Verdú van disputar l’últim entrenament de descens abans de la cursa d’avui del Campionat del Món a Saint Moritz. En aquesta sessió, Oliveras es va alçar fins a una destacable 26a plaça amb una marca d’1’24’’26, amb la qual es va quedar a 1’’64 del més ràpid, el francès Alexis Pinturault. Per la seva part, Verdú va fer el 39è millor temps, quedant a 2’’61 del corredor de França amb un temps d’1’25’’26. Malgrat tot, finalment es va considerar que l’andorrà s’havia saltat una porta. Amb tot, la prova a tenir en compte realment és la que es disputarà avui a l’estació suïssa, amb la cursa de descens.

En la resta de proves d’ahir a Saint Moritz, la jornada va estar marcada per la forta caiguda de Lara Gut, que es perdrà la resta de la temporada amb el lligament anterior del genoll esquerre trencat. La suïssa Wendy Holdener va vèncer a la combinada.

En estil lliure, ahir Carles Aguareles va tornar a competir en les qualificacions de Copa del Món a Quebec City. Aquesta vegada va fer la seva especialitat, el big air, en què va quedar 13è del seu grup amb un registre en el segon salt de 79,20 punts, que va ser el sisè millor de la segona ronda de la primera màniga de riders.

MARÍN PASSA A LES FINALS DE FELDBERG

Lluís Marín va assegurar ahir la seva participació a les finals de la Copa del Món de boardercross que es diputen avui a Feldberg. Tot i el mal temps a l’estació alemanya ahir, l’andorrà es va situar 21è a les sessions qualificatòries amb un temps de 37’’56 a la segona ronda. Per la seva part, Maeva Estévez va debutar ahir en Copa del Món amb la 31a posició entre les 33 riders que van finalitzar la prova. Malgrat no passar a la final, l’andorrana va poder sumar experiència al màxim circuit mundial.