Bàsquet

El Barça no accepta la cessió al MoraBanc del jove Kurucs

L’aler de Letònia, de 19 anys, juga al filial de l’equip blaugrana i es va enfrontar als andorrans a la pretemporada

El Barça no accepta la cessió al MoraBanc del jove Kurucs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra segueix cercant en el mercat un substitut per al lesionat Nacho Martín. Una de les possibilitats que interessaven era la jove promesa letona del Barça B, de la Lliga LEB or, Rodion Kurucs, però ara per ara l’operació no es farà. I és que el MoraBanc sol·licitava al Barça la cessió de l’aler, de 19 anys, opció que no ha acceptat el club blaugrana.

Rodion Kurucs ja sap què és enfrontar-se amb el MoraBanc ja que va intervenir en el segon partit de pretemporada, a Sant Julià de Vilatorta. Aquell dia el letó, sense gaires dels titulars blaugrana, va destacar amb 12 punts (dos triples) i 5 rebots en la còmoda victòria dels catalans. Kurucs (2,06 metres) va arribar al Barça l’any 2015 provinent del VEF Riga del seu país, on havia debutat a la competició domèstica. Abans de fitxar pels catalans, l’aler va destacar a l’Adidas Next Generation Tournament, on va ser el quart jugador en valoració i on es va donar a conèixer el madridista Luca Doncic. Al Barça B, Kurucs és entrenat per l’extècnic de l’Andorra Alfred Julbe i té com a companys l’ala pivot Jordi Trias i el base Víctor Sada, també amb passat tricolor.

Després del no del Barça, el MoraBanc continua a la recerca d’un fitxatge, però de moment res no tira endavant o bé per l’elevat preu dels aspirants o perquè no milloren la plantilla.

D’altra banda, ahir es va incorporar a la disciplina de l’equip el senegalès Wally Niang, encara amb contracte i que va provar fortuna sense sort als Estats Units. Niang entrenarà amb el primer equip i jugarà amb el B.

tracking