Esquí estil lliure

Àxel Esteve, 39è al gegant de la Copa d'Europa de Jasna

Àxel Esteve, 39è al gegant de la Copa d'Europa de Jasna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els competidors de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) van estar ahir cadascun en un punt diferent d’Europa competint en les respectives disciplines. El resultat més destacat el va assolir Àxel Esteve a Jasna. El del Principat va ser 39è en un gegant de la Copa d’Europa, tres posicions per sota del que havia fet el dia anterior a la mateixa estació eslovaca. Aquesta vegada, però, Esteve va quedar més allunyat de les posicions capdavanteres i es va deixar 5’’37 respecte del primer, el suís Elia Zurbriggen.

Per altra banda, Mireia Gutiér­rez també va competir en una cita del circuit continental, en el seu cas a Bad Wiessee (Alema­nya). L’andorrana, però, no va finalitzar l’eslàlom i tindrà avui una segona oportunitat. “La posada en acció que ha fet no estava gens malament. S’ha quedat una mica asseguda i com que és un traçat ajustat i amb mur això no perdona i ha sortit”, analitzava el tècnic, Roger Vidosa.

Pel que fa al Campionat del Món, que s’està realitzant a Saint Moritz des de dilluns, ahir s’havia de disputar un entrenament de descens, en el qual Marc Oliveras i Joan Verdú havien d’estar, però el mal temps va obligar a cancel·lar la prova quan ja s’havia iniciat. La boira va fer acte de presència i els dos andorrans no van ni tan sols sortir de la portella. L’organització va proposar les 9.30 hores d’avui per disputar l’entrenament si les condicions meteorològiques ho permeten.

Aguareles, a la Copa del Món

Pel que fa a l’estil lliure, Carles Aguareles va competir ahir en les rondes de classificació de la Copa del Món d’slopestyle a Quebec City. L’andorrà va ser 16è del seu grup després de no poder aterrar en cap dels dos salts i no va passar a les finals. “Això és important per al futur”, assegurava el tècnic, Josep Gil. Per la seva part, Scotty Jordan no va competir per precaució i perquè la intenció és que millori en seguretat. Avui es disputa la prova de big air.

MARÍN I ESTÉVEZ, A LA COPA DEL MÓN DE FELDBERG

Lluís Marín i la debutant en el circuit mundial Maeva Estévez disputaran avui les sessions de qualificació de la Copa del Món a Feldberg. Les previsions meteorològiques a l’estació alemanya no són bones, fet que podria afectar la competició, la qual està prevista que comenci a les 10.30 hores, per als homes, i a les 13.15 hores, per a les dones.

tracking