esquí

Oliveras es queda a les portes del top-30 al mundial

Oliveras es queda a les portes del top-30 al mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras i Joan Verdú van ser els primers ahir a calçar-se els esquís a la màxima cita de la temporada, el Campionat del Món de Saint Moritz (Suïssa). Ho van fer al supergegant, en el qual Oliveras va estar a prop d’assolir l’objectiu marcat d’acabar entre els 30 millors. L’andor­rà va ser 33è, quedant a 3’’97 del guanyador de la prova, el canadenc Erik Guay (1’25’’38),

Un resultat, però, que tot i apropar-se a l’objectiu no va deixar satisfet Oliveras. “No estic content per la posició perquè m’esperava una miqueta més, però tampoc no estava centrat en el resultat, sinó en el meu esquí”, valorava l’esquiador de la federació després de la cursa. Malgrat tot, Oliveras es va voler quedar amb la part positiva i va indicar que “el balanç no és dolent del tot perquè penso que a poc a poc vaig agafant confiança i això de cara a les properes curses em pot anar bé”.

Per la seva part, Verdú va cometre una errada en un salt i es va saltar la següent porta, cosa que li va impedir acabar la baixada. Com el seu company, el rider del Principat no es mostrava satisfet. “Estic bastant decebut perquè volia acabar la carrera”, va exposar Verdú després de la disputa de la prova, però també es va voler quedar amb la part positiva del mal resultat. “He pogut provar bé la pista per al descens i la supercombinada, i cada quilòmetre suma perquè és bastant complicada i s’ha de conèixer bé per anar en la bona direcció”, assenyalava. Oliveras i Verdú se centren ara en la prova del descens, que es disputarà dissabte.

Per altra banda, Àxel Esteve, que encara no ha viatjat a Saint Moritz per disputar les proves del Mundial, va realitzar ahir una Copa d’Europa a l’estació eslovaca de Jasna, en la qual es va quedar a un segon i mig de puntuar, assolint la 36a plaça.

Oliveras es queda a les portes del top-30 al mundial

tracking