Atletisme

El CAVA aposta per la base i demanaa la federació assumir l'escola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa uns mesos que Anna Parramon va arribar a la presidència del Club d’Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) i ahir va explicar en roda de premsa quins són els projectes que vol engegar. El més important és l’aposta ferma per la base. En aquest sentit, Parramon va explicar que havien demanat a la Federació d’Atletisme assumir l’escola d’atletisme que gestiona l’ens i que mou uns 200 esportistes. “Hem fet aquesta sol·licitud perquè tots els clubs del món tenen una base i nosaltres no i és importantíssim. No conec cap país en què la federació tingui la base. Li vam exposar la nostra idea i no ens va posar pals a les rodes”, va assegurar la presidenta, que va avançar que si es fes el canvi aquest podria arribar al setembre. Parramon tampoc no va descartar que l’escola es pogués repartir entre més d’un club. En tot cas, va insistir que al CAVA, que compta amb el suport de cinc patrocinadors (Gran Farmàcia, Gala Perfumeries, Valira Seguretat, Mesa i Seraudit) tothom seria benvingut, independentment del seu nivell competitiu.

A més, la presidenta va llançar la idea d’organitzar una cursa escolar a les set parròquies a la tardor i que els cinc primers de les diverses categories es classifiquessin per a la final, que tindria lloc a Andorra la Vella. També va comentar que la Cursa de Caldea (29 d’abril o 6 de maig) s’obriria als més petits.

Pol Moya se supera

El migfondista del CAVA va batre dimarts al Míting de Catalunya de pista coberta, a Sabadell, el seu rècord d’Andorra dels 800 metres, amb un temps d’1’48’’86, amb bitllet inclòs per a l’Europeu indoor de Belgrad del març.

tracking