Surf de neu / Esquií alpí

Maeva Estévez debutarà en la Copa del Món a Alemanya

La ‘rider’ andorrana participarà en la doble cita mundialista de Feldberg, on també s’hi trobarà el corredor Lluís Marín

Maeva Estévez debutarà en la Copa del Món a AlemanyaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va anunciar ahir que Maeva Estévez debutarà, en categoria femenina, a la Copa del Món en la doble cita de Feldberg, a Alemanya. La Federació ha decidit que la surfista, que aquesta temporada ja ha competit a la Copa d'Europa, faci aquest pas de gegant, perquè les curses de l’estació alemanya s’adapten a les seves característiques. Això no significa que la rider estigui present en totes les proves del circuit de la Copa del Món. Per altra banda, qui també hi participarà, seguint el seu calendari, serà el corredor Lluís Marín. La competició tindrà lloc entre el 10 i el 12 de febrer i cal destacar que en categoria femenina es classificaran per a les finals les 24 primeres de les rondes de qualificacions. Ara bé, per a Estévez “debutar en la Copa del Món és fer un petit pas però molt important a la meva carrera esportiva”. També va voler mostrar la seva felicitat: “estic molt contenta, motivada i amb moltes ganes, ja que porto molts anys i no ha estat fàcil per les lesions”.

Carles Visa, director tècnic de la FAE, va declarar que “no és un pas fàcil i no perquè vagi a Feldberg, podem dir que és una cor­redora de Copa del Món”. També, va indicar que “continuarem amb la feina que estem fent a Europa”.

tracking