Bàsquet

Nacho Martín, operat amb èxit a l'Hospital de Barcelona

El director esportiu, Francesc Solana, vol ‘el fitxatge’ substitut del val·lisoletà per abans de la Copa del Rei

Nacho Martín, operat amb èxit a l'Hospital de BarcelonaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nacho Martín va ser operat ahir amb èxit a l’Hospital de Barcelona de la lesió del lligament deltoide del turmell esquerre. L’aler pivot val·lisoletà ja se centra en la recuperació, que tindrà una durada d’uns quatre mesos, fet que l’obligarà a perdre’s el que queda de temporada.

D’altra banda, el director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va declarar ahir que “des de la direcció esportiva estem treballant i ens agradaria poder incorporar algú abans de la Copa del Rei”. Pel que fa a la situació de l’equip després d’encadenar dues derrotes consecutives, Solana va explicar que “des del dia que et classifiques per a la Copa fins a la competició hi ha un mes i és complicat”. Ara bé, el director tècnic va considerar que “l’equip ho ha sabut gestionar força bé i hem sumat una victòria de tres possibles”.

Quant a l’enfrontament dels quarts de final davant el conjunt de Pablo Laso, va afirmar que “el partit contra el Madrid es prou motivant i emocionant com per oblidar una mala dinàmica o ratxa”. A més, va dir que “per a nosaltres com a club és una motivació molt gran i per a l’equip també ho serà”. Preguntat pels pròxims dies del MoraBanc, va assenyalar que “ara toca descansar les cames, car­regar piles i competir a la Copa amb la màxima il·lusió”.

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR PER ESCOLLIR LA TERCERA EQUIPACIÓ

El MoraBanc Andorra, de la mà del cap de comunicació, Gabi Fernàndez, i el director de màrqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima, van presentar ahir la segona edició del concurs escolar per escollir la tercera equipació de l’equip. Aquest concurs, que va donar ahir el tret de sortida i finalitza el 3 d’abril, va dirigit a alumnes que estiguin cursant secundària o batxillerat. Tal com va succeir l’any passat, s’espera una alta participació i que sorgeixin “dissenys increïbles”. La samarreta guanyadora la lluirà l’equip de Joan Peñarroya al Poliesportiu el 6 de maig contra el València.

tracking