x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Nova súper instal·lació

La Federació de Futbol lloga un terreny privat a la Massana per construir un camp amb gespa artificial calefactable, un pavelló poliesportiu i un camp de futbol de 7
La Massana tindrà una nova zona esportiva completa, amb un camp de futbol de mides internacionals, un pavelló poliesportiu i un camp de futbol de 7, a més de zones de restauració, espais per a sales de musculació, els vestidors i un pàrquing. Estarà ubicada a la zona coneguda per bòbila, un ter­reny privat que queda a la carretera General 3, una mica més amunt del Prat del Colat, a la vora d’una zona industrial. En total, són uns 19.000 metres quadrats, dels quals gairebé 13.000 serviran per a les instal·lacions esportives i a l’altra part s’hi podran fer activitats
  • #11 javi
    (09/02/17 09:54)

    Lo que tendrian q hacer son campos cubiertos que en los paises nordicos existen y aqui no . Es una verguenza q cuando nieva o se para la liga o se juega la jornada en otro pais.(la seu d'urgell) verguenza .tenemos una liga q no es buena pero si q va a europa pues hagamos campos cerradis q seguro q no ebtrara nieve .pensemos en el futuro y no en llenarnos los bosillos....

    Respondre
  • #10 Albert
    (07/02/17 18:15)

    No entenc els comentaris que poseu, que no veieu que això ho paguen els organismes internacionals UEFA i FiFA amb ajudes a projectes esportius? Esta escrit a l'article negre sobre blanc, res a veure amb diners publics andorrans. Es una molt bona noticia pel futbol i per Andorra en general. 

    Respondre
  • #9 anonim
    (07/02/17 16:55)

  • #8 Anda ya!
    (07/02/17 15:15)

    Ostres! Ara resulta que calen camps de futbol a totes les parròquies, com en el seu dia poliesportius que ara cauen a troços per manca de manteniment o per mal fututs com el de l'Aldosa que sembla ser va fer el Gran Martí. Entre els de Santa Coloma, el d'Encamp i no se quants més... Voleu dir que calen tants estands de justament un "esport" que cada dia contravé els valors més bàsics de l'esport??

    Respondre
  • #7 toni
    (07/02/17 15:10)

    Ara ja tindrem els 7 camps futbol, només fa falta que La Massana faci una piscina per tenir les 7 piscines. Poc a poc ja hi arribarem.

    Respondre
  • #6 Marc
    (07/02/17 12:40)

    Llegiu be la noticia: senyors aixo ho paga la UEFA i la FIFA, no ho paga ni Govern ni Comuns! 

    Respondre
  • #5 Petete
    (07/02/17 11:57)

    Lo más probable es que gran parte del dinero para la edificación del campo lo financie UEFA, porlotanto es normal que se construyan campos de fútbol y no viales , tuneles o carreteras nuevas, eso no interesa al mundo del ⚽⚽⚽

    Respondre
  • #4 karlitos
    (07/02/17 09:57)

    No cal fer el vial a Sant Julià, ens agrada molt les cuas, els turistas están encantats d´esperar 6 hores per sortir.....!Es com tenir una casa molt maca i un cami per entrar i sortir fet una merda.

    Respondre
  • #3 Futbolista
    (07/02/17 08:49)

    Algú deu necesitar cal.lers i llavors es projecta un camp de futbol en els seus terrenys i ja esta tot arreglat.A tota la resta ens apujaran l'any que ve l'igi o algun altre impost, i nosaltres a pagar les festes de govern i comuns and friends.

    Respondre
  • #2 Pel llest
    (07/02/17 08:41)

    Desastre ecològic va dir..
    A veure si parlem amb rigor, els Liberals vàrem dissenyar un centre de tecnificació i iniciar els estudis i treballs, després varen venir el Socialistos i com que tenia l'empremta Liberal van modificar o posar en stand by el projecte, com tant altres, després els tarongets han continuat fent la seva, podrien haver invertir en una gespa calefactable, amb 600.000 euros haguès estat arreglat , però no van voler fer els que ells creuen, perquè son els millors, ara resulta que tenim un pavelló tan sols per un equip (bàsquet), un camp de futbol (estadi naciona) per un equip, però el més fort és que totes les instal.lacions han estat pagades amb diners públics, és a dir són béns públics perquè la comunitat s'en beneficii, però aquí només s'en beneficien els que li riuen les gràcies al Totalitarista "Martí" !!

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts