AUTOMOBILISME SOBRE GEL

Nil Solans guanya la segona etapa de les GSeries 2017

L’andorrà Marc Gutiérrez s’imposa en la categoria GS2 i ja la lidera amb 90 punts

La segona cita de les Crèdit Andorrà GSeries va deixar bons resultats per a Nil Solans i Marc Gutiérrez. El pilot resident, que debutava en GS, va acabar en primera posició i va sumar 46 punts després de guanyar en Sprint 1, Performance 2 i la final individual (l’sprint 2 es va suspendre tant en GS com en GS2 per agilitzar el desenllaç de la competició). Per la seva part, Carlos Ezpeleta, que continua liderant la general per davant de Xevi Pons i José Maria Roger Chalmeta, va tenir una actuació més discreta i va acabar tercer.

En GS2 Solans va fer un bon paper finalitzant quart, amb 31 punts. Ara bé, el gran vencedor de la categoria debutant va ser Marc Gutiérrez, que va acabar en primera posició en totes les proves i va aconseguir una puntuació de 48, la màxima possible. El pilot andorrà se situa líder de la classificació general amb 90 punts, darrere seu Nil Solans i Marcel Besolí, que són segon i tercer amb 79 i 74, respectivament. Els corredors de MotoGP Team, Gerard Farrés, Carlos Checa i Marc Coma van creuar la línia de meta en vuitena, onzena i quinzena posició, respectivament. Alex Bercianos i Fernando Monje que es van incorporar en la categoria GS2 van fer sisè i desè de catorze corredors. Les Crèdit Andorrà GSeries tindran una aturada d’una setmana i tornaran a l’acció el proper dissabte 18 de febrer.