El VPC cedeix davant el líder en una jornada dantesca

El VPC Andorra va cobrar-se una nova derrota a domicili a promoció d’honor. Aquest cop va ser al camp del líder, l’Isloise, en una jornada dantesca, amb pluja, fang, fred i un fort vent que feia pràcticament impossible jugar. Però l’àrbitre va decidir que hi hauria partit i l’equip local es va saber adaptar millor a les condicions, per imposar-se per 12 a 0. La primera anotació local va arribar ben aviat, en aprofitar una badada defensiva del VPC a la sortida d’una melé (7-0). Abans del descans l’Isloise tornaria a anotar un assaig no transformat que posava el marcador en el momentani 12-0. El joc era exclusivament de davantera i els locals es van trobar més còmodes.

En la segona part, el VPC va portar el pes del partit, arribant en quatre o cinc ocasions a prop de la línia de marca, però sense anotar. I així va ser com els de Xepi Garcia, que de nou va tenir moltes baixes, encaixaven la setena derrota de la temporada en 13 partits. El tècnic assegurava de tornada a Andorra que “feia molts anys que no veia un partit tan travat. Els tres quarts pràcticament no han tocat pilota. Era impossible fer una passada. Hauríem merescut el bonus defensiu, però de tota manera estic content perquè els jugadors han demostrat caràcter tot i les baixes i hem plantat cara al líder”.