Ciclisme

La Purito 2017 no descarta superar els 2.000 corredors

La Purito 2017 no descarta superar els 2.000 corredorsANA / M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Purito Andorra 2017 Gran Premi Andbank va presentar-se ahir al comú de Sant Julià de Lòria, parròquia on tornarà a estar ubicada la sortida de la marxa cicloturista que enguany arriba a la tercera edició. Joaquim Purito Rodríguez va informar que ja s’han superat els 700 inscrits –el termini es va obrir el 19 de gener– i que, tot i que “ens hem marcat un límit de 2.000 participants si podem lligar quatre coses podríem superar aquesta xifra. No vull dir números”. L’exciclista va assegurar que està “encantat” de com està funcionant la marxa, que cada any va a més tot i la duresa.

El cònsol major de Sant Julià, Josep Vila, va agrair a l’organització de La Purito l’avançament una setmana de la celebració de la prova –està programada per als dies 5 i 6 d’agost– i va apuntar que han proposat fer-la al setembre “tot i que sabem que és complicat”.

Purito Rodríguez va dir que, com els altres anys amb Miguel Indurain i Claudio Chiapucci, hi haurà alguna estrella del ciclisme convidada, tot i que no va avançar-ne noms. Sobre la seva retirada, el resident va assegurar que està vivint l’inici de la temporada “d’una manera diferent” i va explicar que la preparació per a la Cape Epic de BTT està anant “millor del que pensava”.

tracking