TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

Shermadini, escollit MVP Movistar del gener

El jugador georgià ha obtingut una mitjana de 18 punts, 9 rebots, 1 assistència i 27,75 de valoració per partit

Shermadini, en un partit anterior al Poliesportiu d'AndorraMartín Imatge / BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot de MoraBanc Andorra Giorgi Shermadini ha estat escollit MVP (Most Valuable Player) Movistar del gener pel seu nivell "espectacular", segons han informat avui des de la Lliga ACB. El jugador georgià va batre el seu límit de valoració, va esdevenir el Jugador de la Jornada 17 i ara s'ha fet creditor del premi MVP Movistar del mes per primera vegada després d'obtenir una mitjana de 18 punts, 9 rebots, 1 assistència i 27,75 de valoració per partit.

Entre altres actuacions, en els dos partits inicials del gener, davant Reial Madrid i el Reial Betis Energia Plus, claus per a les opcions coperes dels de Joan Peñarroya, Shermadini va oferir una imatgeexcel·lent i va esdevenir, de fet, el pilar del bloc.

En l'últim partit, de diumenge, l'internacional georgià va anotar 12 punts, va agafar tres rebots i va posar dos taps per a 15 de valoració contra el Divina Assegurances Joventut. Una cosa que no va servir per aconseguir el triomf però sí per portar-lo fins la 6a posició històrica en anotació del seu club, fins a la 4a en taps, rebots i valoració, i fins a la 10a en partits jugats.

Shermadini és tercer en el rànquing de valoració de la Lliga Endesa, amb una mitjana de 20,5 i només per darrere de Tomic i Jackson, és el vuitè màxim anotador, el millor rebotejador, el quart en mates i el que més faltes rep.

L'interior de l'MoraBanc Andorra va reconèixer que ser nomenat MVP Movistar del mes és una "molt bona notícia perquè tothom sap que la lliga és molt bona. Els ho agraeixo als meus companys pel seu treball".

El georgià va voler recordar que aquesta "és la primera vegada" en la seva vida que aconsegueix aquest guardó, per la qual cosa demostra "el difícil que és jugar a la Lliga Endesa", de la qual diu que és "una de les millors". El pivot ho resumeix en una frase: "Sempre intento donar el millor en cada partit, de vegades ganes i de vegades perds".

tracking