x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

La cistella somiada

MoraBanc donarà un premi de fins a 100.000 euros a dues persones seleccionades si anoten des del mig del camp en el primer intent a la mitja part del partit contra el Madrid del maig.
Com participar a 'La cistella dels teus somnis'?

Com participar a 'La cistella dels teus somnis'?

MoraBanc ha preparatr un vídeo que explica com participar a 'La cistella dels teus somnis', amb la col·laboració de Peñarroya, Albicy, Jelinek i Navarro.

MoraBanc
Gorka Aixàs i Gisela Villagordo, a la presentació de 'La cistella dels teus somnis'.

La cistella somiada

Gorka Aixàs i Gisela Villagordo, a la presentació de 'La cistella dels teus somnis'.

BCA
Actualitzada 31/01/2017 a les 09:33
El darrer partit de la temporada del MoraBanc Andorra, que s’enfrontarà al Reial Madrid el 14 de maig, tindrà un espectacle al descans molt poc habitual. Dues persones llançaran des del mig de la pista. Aquesta no és la part diferent, evidentment, sinó el premi que hi haurà en joc si anoten: 100.000 euros. Aquesta oportunitat la tindran dos clients de MoraBanc que sortiran d’entre tots els inscrits a www.lacistelladelsteussomnis.ad.

La principal condició és que per rebre el premi s’ha d’anotar al primer intent. Per augmentar les opcions de guanyar, però, entre el 27 d’abril, data en què s’escolliran els dos afortunats, i el dia del llançament, els jugadors de l’equip i tècnics donaran alguns consells als tiradors en uns entrenaments que faran previs al llançament definitiu. Quan sigui el moment, però, hi haurà la diferència que estaran envoltats per més de 3.000 espectadors.

“Ens agradarà ajudar-los que encistellin i seria una satisfacció per al banc que un client esdevingués guanyador del premi”, assenyalava la directora general adjunta de Negoci de MoraBanc, Gisela Villagordo. Per la seva part, el president del club, Gorka Aixàs, mostrava emoció per la iniciativa, ja que “tindrà una repercussió tremenda perquè el premi és fora del comú i hi haurà un bon retorn per al banc i per a nosaltres”. Anotar la cistella serà igual de difícil que està sent fitxar per al club, ja que, segons va afegir Aixàs, “no hem trobat res que encaixi”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts