El Barça reclama l'ús de tecnologia en l'arbitratge

El club blaugrana negocia la proposta per tirar endavant l’acció

El Barça reclama l'ús de tecnologia en l'arbitratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El gol no concedit de Jordi Alba al Benito Villamarín diumenge segueix portant cua. Ahir, el portaveu de l’FC Barcelona, Josep Vives, va explicar a l’Observatori Blaugrana que els seus gestors “estan parlant amb les institucions responsables” proposant “de manera decidida i lògica” l’opció de l’ús de la tecnologia per ajudar els arbitratges.

Aquests responsables de què parlava el membre de l’entitat blaugrana eren, segons va comentar, la Federació Espanyola i la Lliga de Futbol Professional, que tenen Ángel María Villa i Javier Tebas al capdavant. “El Barça camina en la mateixa direcció de la implementació en altres lligues o a la FIFA, no proposem res que no s’estigui duent a terme en altres competicions”, va manifestar Vives, que hi va afegir que “creiem que s’ha de fer, ja no només pel que va passar ahir, que ho va alimentar, però ho diríem també si l’acció hagués passat a l’altra porteria”.

El club va reclamar que aquesta mesura s’implementi “al més aviat possible, si pot ser la temporada que ve”, malgrat que va puntualitzar que són conscients que “la decisió no està a les nostres mans”.

tracking