Surf de neu

Maeva Estévez suma 70 punts més a la Copa d'Europa i ja n'acumula 135

La segona prova de la Copa d’Europa de boardercross femení es va disputar ahir a l’estació alemanya de Grasgehren. L’andorrana Maeva Estévez va obtenir 70 punts, que sumats als 65 que va aconseguir dissabte fan un total de 135 per a ella en aquesta competició. Es van dur a terme dues rondes de KO i Estévez no va poder superar la primera, a causa d’una caiguda de la corredora que anava davant seu que no li va permetre continuar. Així doncs, l’andor­rana va finalitzar entre la 17a i la 24 a posició.

En esquí alpí es va celebrar ahir al Pas de la Casa un eslàlom FIS de l’equip femení, en el qual Cande Moreno va acabar segona i Laura Arnabat, quarta. A la mateixa estació també hi va haver un eslàlom FIS masculí, en el qual Arià Missé va ser segon, en una cursa que va guanyar l’esquiador espanyol Xavier Salarich.