“Ens ha faltat atenció”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, es va limitar ahir a la roda de premsa a acceptar la derrota i no va donar excuses. “La Penya ha merescut guanyar el partit”, va començar assenyalant, abans d’afegir que “ha portat la iniciativa a partir del segon quart i no hem tingut capacitat per entrar al partit”. L’egarenc va analitzar les errades del seu equip, al qual va veure molt diferent a com està acostumat a jugar. “Hem tingut problemes en la circulació de la pilota i ens ha falta atenció. Tampoc hem tingut els nostres percentatges habituals”, va exposar l’entrenador, que veia que la manca d’encert de l’equip va ser “segurament també mèrit de la defensa de la Penya”.

Peñarroya també es va limitar a recordar que per molt que l’equip estigui situat en una bona posició a la classificació, el MoraBanc no és un dels grans de la lliga i està obligat a guanyar a totes les pistes. “Som l’Andorra i podem perdre a qualsevol camp jugant bé”, assegurava el tècnic, que recalcava que “si anem amb la idea que hem de venir a Badalona i gua-nyar perquè té 4 victòries ens equivoquem de 25 pobles”. Malgrat tot, no negava que l’equip no va estar bé ahir. “Si haguéssim jugat bé hauríem tingut la possibilitat de guanyar, però no ha estat així”, declarava.

Per la seva part, el tècnic del Joventut, Diego Ocampo, va lloar la capacitat del seu equip de tirar endavant tot i no haver començat bé el partit. “Hem competit molt bé en un partit que se’ns ha posat difícil sobretot anímicament. Felicito els jugadors i l’afició, que penso que avui quan les coses estaven pitjor ens ha ajudat”, explicava Ocampo.

Ambdós entrenadors van refusar valorar un encreuament de paraules entre les banquetes al final de partit. “Tan important és saber perdre com saber guanyar”, va ser l’únic que va comentar Peñarroya.

tracking