Automobilisme sobre gel

Àlex Crivillé, convidat a les Crèdit Andorrà GSeries

Àlex Crivillé, convidat a les Crèdit Andorrà GSeriesMOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club d’Andorra va anunciar ahir que Àlex Crivillé, campió del món de motociclisme de 125 cc l’any 1989 i de 500 cc el 1999, estarà present de la mà del MotoGP Team en la primera prova de les Crèdit Andorrà GSeries 2017, com a convidat d’honor. La cursa es disputarà demà al Circuit d’Andorra i comptarà amb 27 pilots repartits en 14 vehicles. Crivillé, que anys enrere va prendre part a Andorra en una de les proves del trofeu Andros, correrà amb el Peugeot red car juntament amb l’expilot Óscar Gallardo, figura de l’enduro, els raids motociclistes i actual responsable del CEV a Dorna Sports. L’altre Peugeot Proto white car del MotoGP Team el portarà el també expilot Joan Olivé, en equip amb Adrià Mir.

En categoria GS, segons informa l’Automòbil Club, s’espera una gran lluita entre el bicampió de les GSeries, Xevi Pons, i el dues vegades subcampió Carlos Ezpeleta. Pons, tricampió d’Espanya de ral·lis de terra i campió del món de ral·lis S2000, fa dues temporades que no competeix en gel.

Aquest any hi haurà el debut de les GS2, el campió de les GSeries del 2015 i 2016, Nil Solans participarà amb el pilot de les GP2 Series, Sergio Canamasas. La competició es comprendrà entre les 10 del matí i les 19 del vespre. Constarà d’un escalfament, dos sprints i dues performances alternades, les finals i els podis.

tracking