El Celta elimina el Madrid i passa a semifinals de Copa

Els gallecs saben aguantar l’embranzida final del conjunt blanc, que es queda sense possibilitats de fer el triplet
Cristiano Ronaldo es lamenta durant el partit d'ahir.

Actualitzada 26/01/2017 a les 07:25
El Celta de Vigo va eliminar anit el Reial Madrid de la Copa del Rei. El partit de tornada dels quarts de final va acabar amb empat a dos en el marcador (global 3 a 4) i amb un conjunt blanc buscant a la desesperada un tercer gol que li permetés passar a semifinals. Cristiano Ronaldo va avisar al minut 26 amb una rematada al pal, però va ser Danilo qui, al minut 44, va obrir el marcador fent-se un autogol (és el segon d’aquesta temporada a la Copa) que va donar certa tranquil·litat als de Berizzo. El Madrid va igualar, al minut 62, mitjançant Cristiano Ronaldo de falta directa. A cinc minuts per al final, Daniel Wass va fer embogir Balaídos firmant el 2 a 1. Ara bé, els de Zidane ho van intentar fins al final i al minut 90 va arribar l’empat a dos a la sortida d’un córner, obra de Lucas Vázquez. Els blancs van assetjar la porteria de Sergio durant els minuts finals, però l’èpica aquest cop no va estar del seu cantó.

L’Atlètic, semifinalista
En l’altre partit dels quarts, l’Atlètic de Madrid es va convertir en el segon semifinalista després d’empatar a dos al camp de l’Eibar (global 5 a 2). Avui serà el torn de l’FC Barcelona, que buscarà contra la Reial Societat (21.15 h) ser a les semifinals, tot i les baixes per lesió d’Iniesta i Busquets. En plena polèmica arbitral, ahir Luis Enrique va dir: “Crec que l’arbitratge a Espanya és l’adequat.”