futbol sala

Andorra arriba al Preeuropeu en la millor situació possible

La selecció fa set partits que no perd i s’enfrontarà a Lituània i França amb la motivació de donar la sorpresa

Andorra arriba al Preeuropeu en la millor situació possibleFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol sala fa set partits que no perd. No deixen de ser amistosos, però carreguen la moral amb vista al Preeuropeu de Lituània, que començarà demà contra els amfitrions. “L’equip arriba bé, amb molta il·lusió i amb els jugadors al 100%. Tenim una ratxa de partits que no s’havia tingut mai, si bé és cert que són amistosos i les sensacions quan jugues amistosos no són iguals a les d’un partit oficial”, comentava el seleccionador, Xavi de la Rosa. El preparador, que no podrà comptar amb Aitor Rubio per sanció en el primer partit, confessava que “és la primera vegada des que soc a la selecció que ens ha costat fer la llista. Hem hagut de deixar fora gent que mereixia estar-hi. Tenim molt per escollir”. Sobre Lituània, el primer rival del Preeuropeu, De la Rosa va comentar que “és un rival com Estònia, han jugat molt entre ells i s’assemblen. Són jugadors físicament molt forts, agressius i que normalment pressionen a dalt. Intentarem jugar amb els seus nervis”. Contra França, De la Rosa no va amagar l’estratègia: “Ens tancarem al darrere i sortirem al contraatac. És un equipàs.”

El responsable de futbol sala de la federació, Pere Babot, apuntava que “la intenció de l’equip és competir al màxim. La nostra idea és plantar cara a Lituània, fer un bon resultat i jugar-nos-ho tot contra França”.

La selecció, amb 14 jugadors, està formada per 5 integrants de l’FC Encamp, 4 del CE Sant Julià, 3 de l’Enfaf, un del Madriu i Arnau Rodríguez, de Les Corts.

tracking