El Don Denis guanya el derbi i se situa com a nou líder de primera

Dos gols de Gabi Riera derroten la UE Santa Coloma i els d’Imbernón aprofiten la derrota del Tic Tapa Sant Julià per pujar al primer lloc

El Don Denis guanya el derbi i se situa com a nou líder de primeraFAF

Jornada rodona per al Don Denis Santa Coloma. El vigent campió de lliga va situar-se com a nou líder en la tretzena jornada després de derrotar la UE Santa Coloma en el derbi (1-2) i d’aprofitar la desfeta del Tic Tapa Sant Julià davant el Rte. The New 1978 UE Engordany (1-2). L’equip de Richard Imbernón treu 2 punts a la Unió Esportiva i al Sant Julià.

El derbi, que es va jugar com la resta de la jornada a Alàs, tret de l’Ordino-Encamp, que es va disputar al Municipal de la Seu, es va decantar aviat a favor del Don Denis. Una indecisió entre la defensa i el porter va permetre Gabi Riera obrir el marcador. La UE va anar a buscar l’empat, i amb més control de pilota, va crear perill a la porteria del Don Denis. Sense encert. En la segona part els d’Imbernón van millorar, i fruit d’això va arribar el segon gol de Gabi Riera. Martínez retallava distàncies, però el marcador ja no es mouria i els d’Emiliano encaixaven la segona derrota a la lliga.

El Rte. The New 1978 Engordany va protagonitzar la sorpresa de la jornada en derrotar el Tic Tapa Sant Julià, que arribava al partit compartint lideratge amb la UE Santa Coloma. I això que els lauredians es van avançar en el marcador amb un gol de Villanueva ja en la segona part. L’Engordany va fer alguns canvis per aprofitar més el joc per les bandes i l’estratègia va funcionar perquè en els minuts finals va ser capaç de capgirar el resultat amb gols d’Hamza (79’) i Ever Amarilla (83’). El Sant Julià va anar a buscar l’empat sense trobar recompensa. En els altres partits, l’FC Encamp va imposar-se a l’Assegurances Generals Ordino amb un gol de Diego Nájera i el Lusitans va golejar el cuer, el Jenlai (1-6).