Israel, Moldàvia i Lituània, rivals al Premundial 2019

La selecció femenina jugarà el 6, 8 i 11 d’abril al país bàltic

Israel, Moldàvia i Lituània, rivals al Premundial 2019D. AQUILINA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana femenina participarà en la ronda prèvia a la fase de classificació per al proper Mundial de futbol, que es disputarà a França l’any 2019. Ahir el conjunt dirigit per José Antonio Martín Guti va entrar al bombo, per primera vegada a la història, i va conèixer els seus rivals en un sorteig que es va celebrar a Nyon (Suïssa). Andorra va quedar emparellada en el grup 3, amb les seleccions d’Israel, Moldàvia i Lituània (l’amfitriona). La selecció jugarà al país bàltic el 6, 8 i 11 d’abril.

El rànquing FIFA situa els contrincants en el 56è, 91è i 100è lloc, respectivament. La selecció queda un pèl allunyada d’aquestes posicions, ja que es troba en el grup més complicat, però, segons el tècnic, “els rànquings són poc fiables, ja que el que compta és la preparació de cada partit”. Quant a les possibilitats de passar a la fase classificatòria, Guti va declarar que “tot i que no ens plantegem passar aquesta ronda sempre sortim a competir i a guanyar, independentment del rival que tinguem al davant”.

Sobre la viabilitat de comptar amb la lesionada Tere Morató, explicava que “no arriscarem, però si està al 100% vindrà”.

tracking